Partner, ki vas ljubi, NE BO zahteval teh 4 stvari!

Zahteva, da se spremenite?
Ključne besede:
   partnerstvo    zahteve    stil    pričeska    ljubezen

Partnerstvo ni samo seks, dobra volja, obilo smeha in zabave, ampak tudi to, da se znata dva skregati, pobotati, sklepati kompromise in s tem le še poglobiti zvezo. Kaj pa, če hoče eden od partnerjev drugega partnerja spremeniti? Ga preoblikovati tako, da bo ustrezalo le njemu? Potem je tukaj nekaj narobe. To so štiri točke, ki jih pravi partner ne bo nikoli zahteval od vas:

 

LOTITE SE HUJŠANJA

 

 

V svoji koži se počutite odlično in ne vidite razloga, da bi se lotili hujšanja, a vaš partner meni nasprotno. Prigovarja vas k temu, da bi se lotili diete in izgubili kakešn odvečen kilogram. Več kot očitno mu niste všeč takšni kot ste in bi vas rad na vsak način spremenil. Če telesna teža ogroža vaše zdravje, potem se na partnerja ne jezite, saj vam želi le dobro, če pa ste v dobri formi, potem se vprašajte, če je res vreden vaše ljubezni.

 

ŽRTVUJTE SVOJO KARIERO

 

 

Vas partner utruja s tem, da preveč časa posvečate svoji karieri in bi bilo dobro, da to opustite? Če ste res zaradi službe v stresu, nenehno slabe volje in zaradi tega trpi tudi partner, potem velja razmisliti, kaj vam je bolj pomembno: Zdravje ali kariera, ki vas ubija? Če pa opravljate delo, ob katerem uživate, srečni in se počutite izpopolnjeni ter vidite, da vam partner to zavida ter želi, da si najdete drugo službo, potem je čas za resen pogovor.

 

ZAMENJAJTE STIL ALI PRIČESKO

 

 

Ima rad blondinke, vi pa ste rjavolaska? No, s tem ni nič narobe, dokler vam v obraz ne pove, da mu vaša barva las sploh ni všeč in ste čudni. Če vas nenehno prigovarja k temu, da morate k frizerju, se čudno oblačite, premalo ali preveč ličite, potem tukaj nekaj smrdi. Je z vami zaradi videza ali za to, ker vas ima rad tako navznotraj, kot tuidi navzven?

 

PREKINITE PRIJATELJSTVO

 

 

Če vam partner želi omejiti stike s prijatelji ali prijateljicami in je vedno jezen, ko greste s kakšnim od njih na kavo, potem gre tukaj za nekoga, ki vam ne zaupa. Pravi partner dopušča dovolj svobode in vam zaupa do te mere, da ni paničen, če greste na klepet k prijateljici ali v sosednjo kavarno na kavo z dobrim prijateljem.