Zvezdnice, ki se NE BRIJEJO: Kaj o tem menijo znane Slovenke?

Je to modna muha ali so se zgolj ''pozabile'' pobriti?
Ključne besede:
   pazduhe    kosmato    dlake    moda    zvezdnice
Špela o tem, če bi si pustila rasti dlake
Špela: ''Meni osebno dlakavost ni vau!''
Bi si Jasna fotografirala grmiček in objavila na splet?
Jasna o tem, če bi si pustila rasti dlake
Jasna: ''Manj je več! Jaz sem za britvice ...''

Nekatere hollywoodske zvezdnice se požvižgajo na pravila lepote in jih brez slabe vesti tudi ''kršijo''. Če danes velja, da je privlačna le tista, ki je pobrita od nog pa vse tja do pazduh, pa nekatere ženske temu nasprotujejo. Večina jih namreč meni, da je poraščenost nehigienična in popolnoma neprivlačna, kar pa ni čisto res. 

 

Kaj pa o tem pravijo znane Slovenke? Poklicali smo Špelo Grošelj in Jasno Kuljaj, ki imata o tem svoje mnenje, ki pa nikakor ne vključuje dlak. Za konec pa smo ju še izzvali, če bi bili pripravljeni v mesecu ''movembru'' slediti moškim, ki si pustijo rasti brke, medtem, ko bi si Špela in Jasna pustili rasti dlake ... 

 

 

Vir foto: Špela Grošelj Facebook

 

Nekatere zvezdnice pravijo, da je naravna lepota najlepša in to tudi pokažejo.

 

Madonna, kraljica popa, je že nekaj časa nazaj presenetila javnost s fotografijo, ko je takole pokazala svojo kosmato pazduho in bila na ta račun deležna kar nekaj negativnih komentarjev. Na to se ni ozirala in dokazala, da je tudi drugačnost lahko privlačna. 

 

 

Pri tem pa jo je podprla tudi njena 22-letna hči Lourdes, ki si je prav tako pustila rasti dlake in jih ponosno pokazala na spletu. Marsikdo se je spotaknil ob to, češ, da je neprivlačno, a se dekleti nista zmenili za to in vztrajali pri svojem.

 

 

A Madonna in njena hči nista edini zvezdnici, ki razkazujeta svoje kosmate pazduhe, temveč je takih še kar nekaj. Nekatere gredo še korak dlje in si dlake celo pobarvajo ali pa jih okrasijo z raznoraznimi ''kristalčki''. 

 

 

Fotogalerija: Zvezdnice, ki se ne brijejo: (8 slik)

Oglejte si galerijo slik
Miley Cyrus, pevka