Saša Einsidler o tem, kako biti zadovoljen sam s sabo in biti srečen v življenju

Maja Tratnik je na petkov klepet v studio povabila Sašo Einsiedler
Ključne besede:
   Saša    Einsiedler    Maja    Tratnik    svetovalka    mediacija    zadovoljstvo    samopodoba    sreča Maja na klepetu s Sašo

Maja na klepetu s Sašo

Se bo Saša vrnila na televizijske ekrane?
Kako biti zadovoljen v življenju? Kako se zbuditi srečen?
O tem, kaj nam manjka in kako se pravilno objeti: ''Ljudje so jokali ...''

Na petkov klepet k Maji Tratnik je prišla Saša Einsiedler, ki se nas jo večina spomni iz televizijskih ekranov kot voditeljico in celo kot pevko. Je vsestranska ženska, mama petih otrok, ki je v življenju počela že marsikaj in še marsikaj jo čaka. Ukvarja se s komunikacijskim trenerstvom, svetovanjem, mediatorstvom, naredila pa je tudi licenco za DreamBuilder coacha. 

 

Z Majo sta poklepetali o vsem mogočem, tudi o tem, kaj počne trenutno, dotaknili pa sta se teme, ki se tiče nas vseh: Kako biti zadovoljen v življenju in se vsako jutro zbuditi srečen. Razkrila nam je, kako so videti njena jutra, kaj najraje počne, kako se je odločila za to življenjsko pot in kako ona sprejema sebe ter je zadovoljna sama s seboj. 

 

Napisala je tudi knjigo Moja sampodoba je moja odločitev, kjer piše o tem, kako si izboljšati samopodobo, imeti več zadovoljsta s seboj, na delovnem mestu in kako zaupati v svoje sposobnosti ter pridobiti več samozavesti. Več o tem, pa si lahko preberete na njeni spletni strani.

 

Če ste zamudili jutranji video pogovor, pa si ga lahko ogledate na naši Facebook strani. Kliknite TUKAJ!