Filmi, kjer so se igralci med snemanje zares zaljubili

Če teh filmov še niste gledali, si jih čimprej oglejte ;)
Ključne besede:
   filmi    igralci    zaljubljenost    snemanje    romantika Ryan Gosling in Rachel McAdams sta se zaljubila na snemanju filma Beležnica (Notebook)

Ryan Gosling in Rachel McAdams sta se zaljubila na snemanju filma Beležnica (Notebook)

Tudi igralci so iz mesa in krvi ter včasih ne zmorejo skriti svojih čustev, tako, kot tile slavni hoollywoodski igralci, ki so se zaljubili med snemanjem filma. Ko so ugasnile kamere, njihova ljubezen ni ugasnila in se nadaljevala še dolgo po tem ... a ne za večno. Vsi našteti, so se do danes že razšli in imajo popolnoma nova ljubezenska razmerja ali pa so celo samski. 

 

 

1. Penelope Cruz & Javier Bardem - Vicky Cristina Bercelona 

 

 

V filmu sta Penelope Cruz in Javier Bardem igrala precej nenavaden poročen par. Španska temperament in strast sta naredila svoje in te iskrice so se kasneje razvile, rezultat pa je bil zakonski jarem med tema igralcema.

 

 

2. Reese Witherspoon & Ryan Phillippe - Cruel Intentions 

 

 

Kemija se je zgodila tudi med igralcema Reese Witherspoon in Ryanom Phillippom, medtem ko sta snemala film Cruel Intentions. Tako da sta svojo ljubezen zaigrala na zelo pristen način.

 

 

3. Johnny Depp & Amber Heard - The Rum Diary 

 

 

The Rum Diary je postal usoden za zakon Johnnyja Deppa, ljubljenca milijonov žensk po svetu. To pa zato, ker sta se on in njegov karakter zaljubila v svetlolaso Amber Heard. Po snemanju je igralec tudi zaprosil mlado igralko, kljub temu, da je Vanesa Paradis, s katero imata dva otroka, zaman čakala 14 let na njegovo snubitev.

 

 

4. Channing Tatum & Jenne Dewan - Step up 

 

 

Mnogi si radi pogledajo ta film večkrat in ne samo zaradi tega, ker te spravi do tega, da bi plesal. Drugi razlog, zakaj obožujemo film Step Up, so zaljubljene oči Channinga Tatuma in Jenne Dewan. Žal pa tudi njima ni bilo usojeno, saj sta se po dolgih letih zakona razšla le nekaj mesecev nazaj - baje ga je pustila ona. 

 

5. Tom Cruise & Nicole Kidman - Days of Thunder 

 

 

Se še spomniš začetkov filmske kariere Nicole Kidman, ko je imela še rdeče kodre? To je bilo takrat, ko jo je spoznal Tom Cruise, med snemanjem filma Days of Thunder. In ni je hotel izpustiti. Romanca na zaslonu se je nato prevesila v resnično romanco. Tisti čas sta bila igralca eden izmed hollywoodskih najbolj bleščečih parov.

 

 

6. Jude Law & Sienna Miller - Alfie 

 

 

V tem filmu, čedni Jude Law ni imel težav pri igranju Casanove. Prav tako pa ni imel težav pri snemanju ljubezenskih prizorov s Sienno Miller, to pa zato, ker se je med igralcema vnela kemija, a žal ni trajala predolgo zaradi njegove nezvestobe.

 

 

7. Brad Pitt & Angelina Jolie - Mr. & Mrs. Smith

 

 

Angelina in Brad sta se spoznala na snemanju filma Mr. & Mrs. Smith, ko je bil Brad še vedno v razmerju z Jennifer Aniston. Kaj hitro se je njuna zveza tudi končala, saj ga je mična gospodična Jolie očarala v vseh pogledih. Vsi vemo tudi, kakšen je bil izid: Po 12 letih in po 3 bioloških in 3 posvojenih otrokih se je romanca končala precej klavrno.