Izšla je knjiga ''Moj brat Elvis''

Osebna izpoved polbrata o zadnjih letih zvezdnikovega življenja
Ključne besede:
   David E. Stanley    Elvis

Elvisov polbrat David E. Stanley, ki ga je Kralj vzel pod svoje okrilje kot najstnika, da je šel z njim na turnejo v sedemdesetih, je izdal knjigo z naslovom ''Moj brat Elvis''. V zelo osebni pripovedi  opisuje zadnja Elvisova leta, ko se je boril z zasvojenostjo. Stanleyja je Elvis povabil, da pri šestnajstih letih postane njegov telesni stražar na poti. Stanley je po polbratovi smrti tudi sam zapadel v začaran krog odvisnosti od drog. 

''Upam, da bodo moja razkritja morda pomagala komu, da se bo rešil. To je moj način, da se dotaknem življenj tistih, ki imajo in so imeli radi Elvisa, tako kot se je on dotaknil mojega. Čutil sem dolžnost, da napišem knjigo o drugačni resničnosti Elvisovega življenja. O stvareh, ki so bile za bliščem in zabavo. Bil je človek in njegova ranljivost ga je stala življenja. Če se je to zgodilo Elvisu, se lahko zgodi komurkoli,'' je povedal.

''Nihče ni imel Elvisa raje od mene. Knjigo sem napisal, da bi oboževalcem prikazal njegovo človeško plat, zato da bi razumeli, da je bilo življenje s Kraljem pogosto zelo prijetno, vendar pa je bilo za to treba plačati visoko ceno,'' je še zaključil Stanley.