Oblačila in dodatki, ki ne gredo nikoli iz mode

To so modni trendi, ki so vedno IN ... ne zavrzite jih!
Ključne besede:
   moda    trend    večno    oblačila    dodatki    kul    in

Moda se z leti spreminja, a nekateri kosi oblačil in dodatkov so večni. Nikoli se jih ne naveličamo in vedno so v koraku s časom. Tukaj imamo nekaj primerov, ki so vedno v  trendu in ni potrebe po tem, da bi se obremenjevali, če je morda čas, da se jih znebite. 

 

 

1. Mala črna obleka je nepogrešljiv del garderobe vsake ženske. Ko ne veste, kaj bi dali nase in bi radi še vedno izgledali zapeljivo ter elegantno, je črna obleka pravi odgovor. Črna je vedno v modi in v njej boste videti v vseh letnih časih super.

 

 

2. Usnjena torbica je dodatek, ki ne gre iz mode in jo lahko nosite v vseh letnih časih. Je trpežna, se ne umaže hitro, na razpolago pa je tudi v več barvah. Primerna je za mlajša ali starejša dekleta in se ujema s skoraj vsakim stilom. 

 

 

3. Majice z napisi so enostavno kul. Lahko nosijo napis, ki nekaj pomeni ali takšnega, ki je na majici zgolj kot modni dodatek. Tovrstne majice so navihane, mladostne in primerne za vsakogar. Z njimi lahko izražate svoje počutje, lahko pa jih nosite le zato, ker so vam všeč. 

 

 

 

4. Črni čevlji s peto so prav tako vedno v modi, kot je črna obleka. Lahko jih nosite na kavbojke ali z obleko in ste videti naravnost fantastično. 

 

 

5. Velika sončna očala so na sceni že nekaj let in zagotovo bodo še dolgo. Ženske jih obožujejo, saj pokrijejo precejšen del obraza, z njimi lahko skrijejo kakšno nepravilnost in se počutijo bolj samozavestno. Poleg tega so videti elegantno in glamurozno. 

 

 

6. Plašč (trench coat) je še en kos oblačila, ki je lahko v vaši omari za vedno. Primeren je za prehodne čase, sploh v začetku jeseni ali pomladi. Je preprost, udoben in primeren za skoraj vsako postavo. V njem ste lahko videti elegantno, lahko pa ga nosite celo na bolj ''športen'' način. 

 

 

7. Usnjena jakna je nepogrešljiva, v omari marsikatere ženske, sploh v jesenskem času. Gre za kos oblačila v katerem ste videti seksi, zapeljivo, hkrati pa je moderna in paše skoraj na vsak stil. Lahko ga nosite na rožasto krilo, h elegantni srajici ali na jeans hlače ter ste vedno videti fantastično. Usnjena jakna je odlična za vzdrževanje, saj jo lahko enostavno obrišete in se znebite madežev. 

 

 

8. Jeans jakna oz. po domače povedano ''đeki'' je popularen že iz 90-ih. Bilo je obdobje, ko so se nosili bolj oprijeti in krajši modeli, danes pa zopet na površje prihajjo takšni. kot so bili nekoč - daljši, večji in širši. Ženske jih enostavno obožujejo in zagtoovo bodo na sceni še lep čas. 

 

 

9. Bulerje so včasih nosili tisti, ki so poslušali punk, nosili irokeze, tatuje in imeli obraz preboden s piercingi. Že lep čas, pa temu ni več tako. To je obutev, ki je izredno kul, obujejo pa jih rade tako mlade kot tudi starejše ženske. Odlični si za vse letne čase in se podajo k marsikateremu oblačilu. Imajo višji podplat, zato jih rade nosijo tudi ženske, ki bi rade izgledale višje, pa ne marajo pet. Na voljo so v vseh možnih barvah in vzorcih.

 

 

10. Čipkasto perilo pa ne sme manjkativ omari nobene ženske. Nekatere ga ljubijo nositi čez dan, druge pa ga nase nadenejo le ob posebnih priložnostih (beri seks). To je perilo, ki izžareva seksapil, strast in poudari ženstvenost. Morda ni ravno najbolj udobno za vsakdanjo nošnjo, a je zagotovo prav, da imate vsaj en kos čipk doma.