12 lastnosti žensk, ki se jim moški ne more upreti!

Se rada smeji in je naravna ...
Ključne besede:
   ženska    samozavest    privlačnost    moški    opis    lastnosti    popolnost

 

 

 

 

Je samozavestna - ženske, ki so samozavestne in imajo dobro samopodobo so zagotovo bolj privlačne od tistih, ki se nenehno obremenjujejo, so slabe volje in imajo občutek, da v ničemer niso dobre. 

 

Izžareva ženstvenost - čeprav imajo moški radi žensko, ki je močna, imajo po drugi strani radi tudi takšno, ki je krhka ter izžareva tisto svojo mehko plat ženstvenosti - takšno, ki hrepeni po varnosti, ki ji jo lahko nudi le on. 

 

Je dobrosrčna - to je lastnost, ki žensko naredi lepo v vseh pogledih. Tista, ki izžareva toplino, je prijazna in zna ponuditi pomoč, brez obsojanja, je v moških očeh prava kraljica. Takšno življenjsko sopotonico bi si želel imeti vsak ob sebi.

 

Zna odpustiti - odpuščanje je stvar, ki ni najlažja in ko jo enkrat osvojimo, je svet lažji. Odpuščanje je prvi korak, da lahko človek zaživi in živi življenje. Ženska, ki zna odpustiti moškemu in za to v zameno nič ne zahteva ali ga obosoja, je zanj popolna ter se bo trudil, da bo do nje čimbolj pošten in iskren.  

 

Je neodvisna in samostojna - ženske, ki vedo, kaj hočejo in stojijo za svojimi dejanji, so v moških očeh prav tako privlačne. Znajo se soočiti s težavami in odgovarjati zanje. So gospodarice svoje usode, kar jih naredi le še bolj zanimive.

 

Zna živeti za trenutek - ne sekira se kaj bo jutri in jo ne zanima, kaj je bilo nekoč. To je ženska, ki živi za sedanjost in uživa vsak trenutek svojega življenja. Moški uživajo v družbi žensk, ki izžarevajo pozitivno energijo, so neobremenjene in ne zganjajo slabe volje za nepomembne stvari. 

 

Se zna lepo obleči - okus za modo je tudi eden izmed faktorjev, ki jih moški še kako hitro opazi na ženski. Seveda ima vsak moški drugačen okus, a obstajajo neke smernice, ki spodbudijo njegovo pozornost. Že to, da je ženska urejena, ne pokaže preveč vsega, v njem vzbudi zanimanje. Tista, ki naokoli leta na pol naga, ga zagotovo ne bo privlačila, saj so dobre stvari očem skrite.

 

Jo zanima veliko stvari - to ne pomeni, da nos vtika povsod kamor ni treba, temveč je odprta za veliko število stvari in jo zanima veliko. Z njo se lahko pogovarjaš o vsem mogočem in ne bo zavijala z očmi, temveč bo poslušala z zanimanjem, da bi izvedela čimveč novega. 

 

Se rada smeji - kdo pa ima zraven sebe rad žensko, ki se drži limonasto? Nihče! Smeh je pol zdravja in ona se tega zaveda. Rada se smeji, je dobre volje in izžareva pozitivno energijo. Obožuje zabavne teme za pogovor in z njo v družbi ni nikoli dolgčas. 

 

Se zna pogovarjati - moški išče družbo odprtih, družabnih in zgovornih žensk, ki jim ne zmanjka zanimivih tem. Seveda mora biti komunikacija obojestranska.

 

Je razgledana - ženska, ki je inteligentna in ji ni pomembno le, kaj bo ''dala nase'' ter jo zanima še kaj drugega, je zagotovo bolj zanimiva ter privlačna. Obvlada stvari iz določene stroke in o tem veliko ve. To je moškemu zelo zanimivo, saj pokaže svojo inteligentno plat, ki je še kako privlačna. 

 

Je naravna - naravna lepota je najlepša in s tem se ne bodo strinjali le moški, temveč tudi amrsikatera ženska.