Prehranjevanje v postelji je nevarno

Za prehranjevanje raje izberite kuhinjo, kot pa spalnico ;)
Ključne besede:
   postelja    hrana    hranjenje    navade    bakterije    nevarno    drobtine

Ni lepšega kot to, da ti nekdo prinese zajtrk v posteljo ali se z ljubljeno osebo pocrkljaš ob prigrizku medtem, ko skupaj gledata film. Drobtine na postelji nato kar z roko pometeta na tla, še malce ''stepeta'' odejo in postelja je čista. A se motita.

 

Prehranjevanje v postelji ni tako nedolžno, kot se zdi na prvi pogled. Že najmanjše drobtinice lahko povzročijo, da se na vaši postelji začnejo kopičiti bakterije, insekti ali okoli nje začne leteti mrčes. Ne čudite se, če se v vaši spalnici kar naenkrat znajdejo mravlje, mušice, muhe ali v najhujšem primeru ščurki. 

 

Če se res ne morete odvaditi prehranjevanja v postelji, potem priporočajo, da posteljnino operete več kot 1x tedensko ali jo zamenjate vsaj 1x na tri dni.

 

 

Prehranjevanje v postelji tudi redi!

 

Če vas mali drobni insekti ne odvrnejo od tega, da bi prenehali s prehranjevanjem v postelji, pa pomislite na to, da se zaradi tega bolj redite ter ste nagnjeni k prenajedanju. Med gledanjem televizije, v ležečem položaju si bolj škodite, kot koristite. Vaše telo v taki pozi ne deluje optimalno, lahko pa privede tudi do pekoče zgage. Poleg tega, gledanje televizije povzroča, da jeste nekontrolirano, prehitro in pojeste več, kot bi lahko.