Zaljubljen moški ne počne tega!

Ne kritizira vas in vas sprejema takšno, kot ste
Ključne besede:
   zaljubljenost    moški    ženska    zveza    znaki    obnašanje

Zaljubljen moški tudi greši, a zagotovo ne počne stvari, ki bi prizadele njegovo ljubljeno osebo. Če vas ima iskreno rad in si želi za vas le najboljše, potem vam tega zagotovo ne bo počel:

 

Ne zanemarja vaših sms sporočil - morda vam ne bo odpisal takoj, a zagotovo ne bo pozabil. Čeprav mu boste poslali le skromen sms kot je ta, da naj ima lep dan, tega ne bo zanemaril in vam zaželel enako. Če res ne bo imel časa za odpisovanje, pa vas bo poklical. 

 

Ne reče vam, da ga dušite in rabi več svobode - nikoli! Zanj ste njegov svet in nekdo, ki mu daje smisel življenja. Z vami se počuti svobodno in ve, da je čas z vami koristno porabljen. Ste oseba, ki svojega partnerja ne duši in mu dopušča dovolj svobode. To mu da vedeti, da mu zaupate in ga imate iskreno radi.

 

Nikoli vas ne kritizira - ah, kje pa! Kritiziranje pri njemu odpade, k večjemu boste prejeli pohvalo ali lepo besedo. Zanj ste popolni in nima razloga, da bi vas kritiziral, vsaj ne na grd način. Lahko se bo zgodilo, da vam bo rekel, da je juha preslana ali da ste mu pozabili zlikati srajco, a nič kaj takega, kar bi vas užalilo. 

 

Z drugimi dekleti ne preživljal več časa, kot z vami - če dela v službi, kjer ima sodelavke, pač ni nič čudnega, če gre z njimi v času malice na kosilo ali kavo. Zaradi tega ni potrebe, da zganjate ljubosumje, saj zna ločevati službo in privatno življenje. Bolj čudno bi bilo, če bi v prostem času, ki bi ga lahko namenil vam, čas preživljal s prijateljicami in z njimi hodil na izlete, namesto z vami. 

 

Alkohola ne uporablja za izgovor, da ni vedel, kaj dela -  nekaj kozarčkov preveč in njegova osebnost se spremeni. Takrat postane popolnoma druga oseba, ki osvaja druge punce, je nesramna do vas in ste zanj ena navadna smet. Naslednji dan se tega sploh ne spomni in si želi le vašega objema. Resno? Po vsem tem, bi se on objemal? Če se to dogaja vedno, ko pregloboko pogleda v kozarec, potem je nekaj narobe - ne nasedajte mu.