Poklici, kjer moški največkrat varajo

Anketa je pokazala, da gradbeniki precej radi skočijo čez plot
Ključne besede:
   poklici    varanje    moški    anketa    služba    prevara

Anketa nekega spletnega portala za zmenkarije je pokazala, da obstaja 6 poklicev moških, ki so najbolj dovzetni za varanje. V anketi je sodelovalo več kot 70 % žensk in le 30 % moških, ki so to potrdili. 

 

1. Gradbeniki - ženske so rekle, da se spretnim in močnim rokam precej težko uprejo, zato se zna hitro zgoditi, da se tudi on ne more upreti ponudbam, ki jih od žensk ne manjka. Kar 29 % moških je priznalo, da je varalo svojo partnerko, a ne na delovnem mestu.

 

2. Računalničarji in IT strokovnjaki - ženske so mnenja, da so ''piflarji'' seksi in jih privlačijo na en poseben način. Ravno zaradi tega se zgodijo skoki čez plot. To so običajno fantje, ki niso oblegani z dekleti, ne popivajo dolgo v noč, a če preskoči iskra, potem bodo z veseljem skočili med rjuhe z neznanko.

 

3. Menedžerji in poslovneži - moški, ki znajo osvajati poslovni svet in imajo uspešno kariero, so velikokrat uspešni tudi pri pripadnicah nežnejšega spola. Kar 11 % jih je priznalo, da je partnerko prevaralo in to s sodelavko. 

 

4. Zdravniki in ostalo zdravstveno osebje - ''Saj nimajo časa, ko pa imajo toliko dela s pacienti!'' Si mislimo mi, resnica pa je drugačna. Nočne izmene so tiste, ki v zdravstvenem osebju vzbud

 

5. Bankirji in borzniki - pravijo, da se tisti, ki se radi igrajo z denarjem, znajo igrati tudi z ženskami. 

 

6.  Umetniki (glasbeniki in ostal medijski svet) - ženskam so izredno privlačni moški v medijskem svetu, sploh, če jo zna očarati z glasom ali igranjem kitare. Kaj hitro se zgodi, da se po koncertu zanetijo kakšne iskre, ki pa jih draga doma ne sme izvedeti.