Mariah Carey ne bo pela na svoji poroki

Zvezdnica bi rada v miru uživala
Ključne besede:
   Mariah Carey    James Packer    poroka    Tahiti    Tommy Mottola    Nick Cannon

Tudi pop zvezdniki ne želijo vedno prepevati na svoji svatbi. Ena od njih je Mariah Carey, ki je svoj usodni dan preložila zaradi trenutne svetovne turneje. Novinarjem je sicer razkrila, da je poročno obleko že izbrala, o tem, da bi nastopala sama zase, pa ima izdelano mnenje: ''Da bi prepevala na lastni poroki? To bi bilo zelo nadležno.''

Pevka je zaročena z avstralskim milijarderjem Jamesom Packerjem, ki jo je za roko zaprosil januarja s 35-karatnim zaročnim prstanom. Torej še zelo sveže zaljubljen, saj sta se videvala manj kot leto dni. 

Par razmišlja, da bi svojo ljubezen kronal na Tahitiju, kamor bo morda priplula tudi Jamesova superjahta. Sicer pa bo obred zasebne narave. ''Zelo intimno bo, brez množice povabljencev. Zelo sem vznemirjena. Ne bo velika poroka, bo pa veličastna,'' je še povedala Mariah. Kakršna je bila tudi zaroka. ''Smaragd je bil tako težek, da nisem mogla dvigniti roke,'' se je šalila zvezdnica, ki se ji je zdelo vse skupaj zelo romantično.

Pred oltar bo sicer stopila že tretjič. Prvič se je poročila s Tommyjem Mottolo (1993), drugič pa je obljubila roko Nicku Cannonu (2008), očetu njenih dvojčkov.