Na Eurosongu bo nastopil tudi Justin Timberlake

Predstavil bo svoj novi singel
Ključne besede:
   Justin Timberlake    Evrovizija    ''Can't Stop The Feeeling''    Eurosong

Finalni večer Evrovizije, 14. maja, bo postregel z mnogimi privlačnimi nastopi, svoje pa bo k spektaklu prispeval tudi popularni pevec Justin Timberlake, ki bo na festivalu prvič uradno predstavil novi singel ''Can't Stop The Feeeling''

Pesem je delo Maxa Martina, sicer tudi pisca uspešnic Britney Spears in Katy Perry in je del glasbe za nov animirani film Trolls. Timberlake bo nastopil v enem izmed premorov med nastopajočimi, organizatorji pa so nadvse zadovoljni, da bo na njihovem odru stal tako ugleden izvajalec. ''To je fantastična priložnost. Zelo smo počaščeni in srečni, da bo Justin nastopil z naši evrovizijskim orkestrom,'' so sporočili predstavniki največje evropske glasbene prireditve. 

Pevec je pred kratkim tudi potrdil, da dela na novem albumu. ''Ne vem, kdaj natančno ga bom izdal, se pa intenzivno ukvarjam z njim,'' je povedal Timberlake, ki je spregovoril tudi o svojih glasbenih vplivih. ''Mislim, da je odraščanje v ZDA zelo vplivalo na moje ustvarjanje. Še posebej mlada leta v Tennesseeju. Memphis je rojstni kraj roknrola, pa tudi domovanje bluesa in countryja,'' je še povedal priljubljeni glasbenik.